Sunday, June 14, 2009

makan-makan











masa gi kl br2 ni (10-14hb6 09)..dapat lak ctc ngan kawan lama kita..fazli, so apa lagi, aku, shahida ngan syuhaida serbu la rumah dia..terima kasihlah pada fazli yang sudi menyediakan hidangan yang sedap hingga menjilat siku ni..terima kasih daun keladi lah yer...nanti lain kali kami serbu lagi eh...hehehhehe

13 comments:

INDRA QIRANA said...

minjalat siku! sangat sedap tuuuu!

alizamarwa said...

heheheh..tengolah chefnya sapa...?fazli da vogue..

cubajuba said...

oh.. apa kah.. apsal tak jemput aku? tak sia sia belajar kemahiran hidup dulu.. :-)

AMMOSHAM said...

fazli..fazli..sugguh keras hatimu...

Azuan said...

Oh Fazli Ayora... Buat bisnes tiket bas ke Melaka lagi ke???

alizamarwa said...

ehehehhe,...masa ni plan las minit jer..tu yg kitaorg2 jer...nanti kalau ada sapa2 wat re-U,.kita makan reramai..hehehehe..fazli skang keje kat menara citibank..keje ngan sebuah company apa tah..lupa lagik..hehehhe...so, sapa2 keje area ctu, roger2 la dier...

Ummu Abiha said...

gambar yang sempat di tangkap di atas itu adalah baki makanan yang tinggal.. sebenarnya lagi banyak u.. akakakaa... sooddaaappp... makan sampai tak ingat dunia.. btw, fazli, thks a lot. Kim salam kat sepupu ko yg hensem tu k.. :)

Anonymous said...

speechless aku tgk sepupu ko fazli...(hekhekhek tingat lak kat SA aku)...tapi ape pun fazli ko masak mmg mabeles lah....paling aku suke daging masak merah ko...empok beb...nasib aku tak tapau mkn kat pool kat bwh...hehehe

alizamarwa said...

hehehehhe...makan kenyang macam ular sawa...burppp....

Marini Russ said...

wei korang lain kali ajak la kau skali..
bab makan2 free nih memang aku suka sgt

alizamarwa said...

unie..jaga badan tuuuu....hehehhehe..

Fazli_bahari said...

miahahahah

Fazli_bahari said...

bole ajak....itu pun urgent...maklumlah rumah kecikk....biasalah..tu kan terjah!!!