Monday, July 6, 2009

Perintis MRSM PDRM 1992 - 1994 - Majalah Imej 1 (KLIK UNTUK BESAR)
















notakakis: Sori bengkang bengkong. biasa laaa budak-budak amatur yang buat. Sukarela dalam paksa...

20 comments:

shidah said...

comel2 muka masing2..hehe

Azuan said...

hahaha... aku sorang je yang pakai cap dalam majalah ni... bila 2nd majalah tu aku nak bagi gambar pakai cap jugak, kena reject ngan cikgu...

Azuan said...

Slogan aku "DO WHAT YOU SAY"??? Ni mesti diorang main reka je... Shidah, "TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA DAN TAWAKKAL" ya?

AMMOSHAM said...

azuan, ambik gambar atas ni pas tu letak kat facebok weiiii

Azuan said...

okeh... roger... lepas ni ko kasi masuk gambar majalah no 2 lak...

shidah said...

azuan..slogan 2 untuk apa..
err..shidah ada salah cakap ke? x faham...
sorry lost kejap..hehe

Azuan said...

Kan kat bwh nama ngan alamat tu ada slogan... diorang main hentam je... Masa majalah no. 1 ni KU kan ketua sidang redaksi?

shidah said...

oic..shidah pun x ingat shidah ke yang buat slogan 2..hmm
apa2 pun slogan 2 bagus tuk dipraktikan..hehe
kena berusaha lebih mulai sekarang..huhu

alizamarwa said...

hahahhaha..muka memasing tak banyak berubah berbanding dulu kan...ngeh.ngeh..dan aku baru pasan nama aku ngan nama pak aku salah dalam majalah ni...sabo jerlah..dulu tak alert kot..miahahha...

alizamarwa said...

bagus gak mat buat gini..kita leh carik sapa2 yg tak join FB lagi, carik derang guna nama penuh dalam majalah ni...mesti ada terselit sorg dua...

shidah said...

teruskan pencarian..all the best..hehe

Ummu Abiha said...

Rasanya ada helaian/mukasurat yang missing.. Bru ada 156 pelajar.. Lom cukup ni.. Aku nye xde.. huhuhu.. Kalau tul KU jadi ketua sidang redaksi, nama dia pun xde ni.. huhuhu..

Azuan said...

Aku check2 balik majalah imej ni, Khairi yang jadi ketua redaksi. KU lak jadi ketua majalah nombor 2. Majalah no 1 ni lambat siap... bila dah pertengahan atau hujung form 4 baru siap print... Majalah no 2 lak dapat bila amik result SPM.
Mat, bebudak praktikal yang ko arahkan keja tu x buat keja betul2 la pasal ada yang missing... Lagi satu bila nak upload majalah no 2 lak?

AMMOSHAM said...

yeke..nanti lee aku marah diorang ni. budak lagi. perempuan pulak tu. marah lebih2 nanti reports masuk kosmo cemas gua...

Azuan said...

aku check balik buku imej 1 tu memang ada 156 student je... maknanya ada 42 orang yang x bagi gambar... mat, ko dah marah budak2 tu ke belum? kesian diorang... ahaks... buku imej 2 mana?

shidah said...

eleh mat 2 cuba kalau lelaki dah lama dia marah kot..hehe

alizamarwa said...

a ah..tul tu shidah..kalau mat marah lelaki..nampak ckit ganaz..hehehhe

AMMOSHAM said...

imej 2 sebenarnya dah pun discan. tapi elemen 'debar dada' mesti ada. kau tunggu laa azuan. so betul tak budak2 tu scan ni azuan?

marah2 tak baik aaa. jiwa mesti romantik macam cerita 9 naga...

Reduan said...

Mat;

Definitely marvellous, amazing efforts, bring back all the sweet memories!

Aku memang dah hilang majalah ni dan seingat aku, majalah n dihantar melalui pos kepada kitorang di Taiping..

rahmada said...

hmmm, semua kelas form 1 yg mula2 ke ni?
mana diri ku ya.....